Окръжната прокуратура във Варна постигна осъдителна присъда за представляващи едноличното дружество

...
Окръжната прокуратура във Варна постигна осъдителна присъда за представляващи едноличното дружество
Коментари Харесай

Казус от Варна: Осъдиха условно шеф на фирма за избягването на близо 130 000 лева данъци

Окръжната прокуратура във Варна реализира неоправдателна присъда за представляващи едноличното сдружение с лимитирана отговорност Владислав А. Това оповестиха от Апелативната прокуратура в морския град.

С присъдата си Варненският областен съд призна за отговорен подсъдимия, като му наложи наказване отнемане от независимост за период от 1 година, чието изтърпяване отсрочи с 3-годишен изпитателен период.

51-годишният обвиняем съумял да избегне установяването и заплащането на данъчни отговорности на представляваното от него ЕООД в размер на 127 940 лв.. Престъплението е осъществено в интервала от 14 май до 16 юни 2008 година Размерът на неплатените налози е в изключително огромни размери, а закононарушението е осъществено посредством справки-декларации, подадени в Търговско дружество на Национална агенция за приходите във Варна, в които предприемачът удостоверил лъжа.

Присъдата на Варненския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР